EXMAR publiceert regelmatig persberichten welke ze verspreid onder al haar belanghebbenden om hen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de vennootschap.

Wij beschouwen als onze belanghebbenden: de aandeelhouders en investeerders, onze klanten en onze belangrijkste handelspartners, evenals de financiële pers en de pers welke geïnteresseerd is in onze ontwikkelingen.

Indien u interesse heeft om onze nieuws updates te ontvangen, gelieve u dan in te schrijven via de link onderaan onze website.

EXMAR publiceert tevens zijn halfjaarlijks- en jaarverslag op de website. De lezers hebben de mogelijkheid om de onderdelen die hen het meest interesseren te lezen, te downloaden of af te printen. Beide verslagen voorzien een goed overzicht van de recente activiteiten van de groep, zijn business units en ondersteunende diensten.

Daarenboven publiceert EXMAR brochures over haar activiteiten en diensten, welke ze beschikbaar stelt onder het “activiteiten” gedeelte van de website.

Indien u vragen heeft of graag meer over ons te weten zou komen, gebruik dan het “contacteer ons” gedeelte op onze website of stuur een mail naar de gewenste business unit.